Sjef Cox
  Over Sjef   Agenda   Portfolio   Contact
deze website is gemaakt door Cox IT Producties 
Over Sjef
Welkom op mijn website.

U staat op het punt kennis te nemen van een aantal van mijn beelden. Ik wil hiermee een indruk geven van wat ik zoal maak.

Ik ben autodidact en heb les genomen bij gerenommeerde kunstenaars op die momenten dat ik tegen de grenzen van mijn kunnen aanliep.

Mijn beelden dragen veelal geen titel, omdat die een vrije interpretatie door de beschouwer in de weg staat. Waar wel een titel is gegeven, is dat bewust gedaan. Bij elk werk is aangegeven van welk materiaal het is gemaakt en wat de afmetingen zijn.

De meeste werken zijn zogenaamde vrije werken, die vrijelijk aan mijn geest ontsproten zijn, meestal als reactie op de actualiteit van dat moment. Een aantal is gemaakt in opdracht en in dat geval is het werk mijn vertolking van de boodschap van die specifieke opdrachtgever. Immers ook bij een opdracht mag, vind ik,  mijn eigen artistieke vrijheid niet beknot worden.

Naast fysieke beelden maak ik ook LandArt-werken, geef ik workshops Beeldhouwen aan kinderen en volwassenen, of begeleid ik (aspirant) beeldhouwers bij het maken van hun werk en werk ik op het creatieve vlak met specifieke groepen mensen.

Mijn werk heeft in menige solo- of groepsexpositie in Nederland en daarbuiten staan pronken.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van mijn werken op deze website.

Sjef Cox
beeldhouwer